6 Nisan 2009 Pazartesi

Bayern Dağıldı, Chelsea 2. Yarıda


100 lirayı attık hesabımıza ve sıra geldi kuponumuzu yapmaya.
öncelikle maçları seçerken neden sorusuna karşılık tatmin edici bir yanıt veremezsem kendime kuponuma almayacağım o maçı. ara ara bu sorulara kaçamak cevaplar verdiğimi ve ne gibi sonuçları olduğunu bundan sonra ki yazılarımda göreceksiniz.
VfL Wolfsburg - Bayern Münih : Maçtan önce Wolfsburgun maçı kazanacağını ve Bayernin de gol bulacağını düşünüyordum. Wolfsburg kazanır deyip Bayerni karşıma almaktansa 2.5 over tercihini daha sağlam gördüğümden over aldım. Ayrıca Ribery , Toni , Podolski ye karşı Dzeko , Misimovic ve Grafite'nin de etkisi büyüktür over oynamamda.
Newcastle - Chelsea : Hocasını değiştirmiş takımları karşıma almayı pek sevmem, korkarım o takımlardan ama bu maç öyle bir maç değildi. Taraftarın sevgilisi , hiç bir tecrübesi olmayan Alan olunca Newcastle'nin hocası düşünmeden Chelsea dedik. İddaa'nın 1.50 açtığı yerde 1.74 te fena değildi hani.
ilk kuponumuz geldi ve 86,10 tl kazandık. 56,1 tl kar yazdık.
iddaa da aynı maçlara oynasaydık 69,75 tl kazanıp, 39,75 tl kar yazacaktık. mbs 3-4 var biliyorum ama iddaa ve net için ayrı kasalar tutacağım ki arada ki farkı görelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder